Medved upao na borilište

Izvor: B92, 22.Jul.2021, 08:23

Medved upao na borilište

Čuvari stadiona u Fukušimi videli su crnog medveda uoči početka utakmice ženskih softbol ekipa Japana i Meksika na Olimpijskim igrama.

Kako se navodi, čuvari su prijavili da su u sredu rano ujutro na terenu bejzbol stadiona Fukušima Azuma videli azijskog crnog medveda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Probudila sam se i pročitala poruke sa pitanjima da li se to stvarno dogodilo. Rekli su da je veliki crni medved ušao na stadion, da je na terenu, na slobodi. Pomislila sam: 'To je ludo. Nema šanse'. Onda sam čula da je jedna od saigračica rekla da je o tome slušala na vestima, pa sam mogla da javim porodici da se to stvarno dogodilo", rekla je američka softbolašica Amanda Čajdester.

U sredu su se na tom stadionu igrale ukupno tri utakmice i medved se nije više pojavljivao.

"Kada smo se vozili do stadiona pitali smo se da li ćemo videti još nekog medveda", rekao je selektor SAD Ken Eriksen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKI CRNI MEDVED POSETIO OLIMPIJSKI BEJZBOL STADION: Čuvari videli životinju, pa alarmirali javnost

Izvor: Kurir, 22.Jul.2021

Čuvari stadiona u Fukušimi videli su crnog medveda uoči početka utakmice ženskih softbol ekipa Japana i Australije na Olimpijskim igrama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.