MISLIO JE DA SE IZVUKAO: Mitrovića čeka drakonska kazna zbog OVOG poteza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2020, 11:29

MISLIO JE DA SE IZVUKAO: Mitrovića čeka drakonska kazna zbog OVOG poteza (VIDEO)

Fulam ubedljvo poražen od Lidsa.

Fulam je u subotu poražen ubedljivo od Lidsa sa 3:0 i to je bio drugi poraz kluba iz Londona od nastavka Čempionšipa posle pauze zbog korona virusa, a srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nije bio na svom uobičajnom nivou.

Osim što nije odigrao dobar meč, Mitrović bi mogao da ima i veliki problem zbog jednog detalja sa meča koji sudije nisu primetile, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nije ni moglo da im bude ukazano na to jer se VAR tehnologija ne koristi u Čempionšipu. Radi se o momentu kada je Mitrović namerno laktom udario u glavu Bena Vajtsa pošto je ovaj ispucao loptu.

Sledeće sezone mogli bi da igraju u Ligi šampiona, sad se bore za pehar FA kupa. Tip GG plaća se kvotom 1,70. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Lester – Čelsi.

Bez obzira što glavni sudija meča nije sankcionisao Mitrovića jer nije ni video šta se dogodilo, Mitrović kaznu neće moći da izbegne. Mediji u Engleskoj javljaju da Mitroviću preti čak tri utakmice suspnzije zbog udaranja igrača bez lopte, a to bi bio ozbiljan udara za Fulam koji se i dalje bori za povratak u Premijer ligu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.