MEDIJI PRENOSE: SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN ZBOG ŠVERCA 115 KG KOKAINA! Otac mu bio selektor Srbije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 16:43

MEDIJI PRENOSE: SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN ZBOG ŠVERCA 115 KG KOKAINA! Otac mu bio selektor Srbije?

Međunarodna akcija.

Dvojica muškaraca privedena su u Amsterdamu kao članovi OKG zbog 115 kilograma kokaina. Prema pisanju Blica, jedan od njh je sin bivšeg selektora Srbije.

Podsetimo, oni su privedeni u zajedničkoj međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, BIA, MUP, nadležnih javnih tužilaštava Belgije i Holandije, Evropola i Evrodžasta uhapšeno je osam osoba i zaplenjeno ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 115 kilograma opojne droge kokain.

U akciji kojom je rukovodilo srpsko Tužilaštvo, slobode je lišeno osam lica, dok se za preostalim pripadnicima organizovane kriminalne grupe traga, navodi se u saopštenju.

Oni se sumnjiče za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Sumnja se da su pripadnici ove organizovane kriminalne grupe sa teritorije Južne Amerike organizovali transport veće količine opojne droge kokain u luku Roterdam i dalje transport ove opojne droge do belgijskog grada Arlon, gde je u zajedničkoj akciji nadležnih državnih organa Srbije, Belgije, Holandije i Luksemburga, ukupno zaplenjeno 115 kilograma te droge.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENJENO 115 KG KOKAINA U AMSTERDAMU: Među uhapšenima i sin Ilije Petkovića, selektora reprezentacije Srbije na Mundijalu 2006!

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022

Damjan Roganović i Dušan Petković uhapšeni su u Amsterdamu kao članovi organizovane kriminalne grupe zbog 115 kilograma kokaina. U zajedničkoj međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, BIA, MUP, nadležnih javnih tužilaštava Belgije i Holandije, Evropola i Evrodžasta...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Bivši fudbalski reprezentativac Dušan Petković uhapšen u Holandiji zbog šverca kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022

Bivši fudbaler i sin nekadašnjeg jugoslovenskog fudbalera i selektora SCG Ilije Petkovića, Dušan Petković, uhapšen je u Holandiji, u sklopu velike zajedničke akcije Srbije, Belgije, Holandije, Evropola i Evrodžasta, u kojoj su uhapšeni pipadnici kriminalne grupe zbog šverca 115 kilograma kokaina,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.