MARKO MARIN SE VRAĆA U LONDON DA ZARIJE NOŽ U MUČENI TOTENHEM: Engleski mediji strahuju od Zvezdinog kapitena pred meč u Ligi šampiona!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO MARIN SE VRAĆA U LONDON DA ZARIJE NOŽ U MUČENI TOTENHEM: Engleski mediji strahuju od Zvezdinog kapitena pred meč u Ligi šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju ekipi Totenhemu u Londonu u okviru 3. kola Lige šampiona, a engleska štampa fokus stavljana kapitena crveno-belih. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanci se spremaju za Marina: Dolazi da zarije nož u ranjeni Totenhem

Izvor: B92, 20.Okt.2019

Britanski mediji najavljuju da Marko Marin dolazi u London kako bi "zario nož u ranjeni Totenhem"...Marin će, zajedno sa saigračima, u ponedejlak doputovati u London kako bi u utorak odigrao meč trećeg kola Lige šampiona protiv Totenhema...Britanski mediji krenuli su sa najavljivanjem dolaska crveno-belih,...

Nastavak na B92...

ENGLEZI NAJAVLJUJU MEČ ZVEZDE I TOTENHEMA: Dolazi Marin i nosi nož

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 00:11

Utakmica se igra u utorak u 21 čas...Crvena zvezda će u utorak od 21 čas gostovati Totenhemu u trećem kolu Lige šampiona, a engleski mediji najavljuju da Marko Marin stiže u London kako bi dokrajčio ranjene Pevce...Britanski mediji počeli su sa najavama meča koji se igra u utorak, a portal ''Dejli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.