Lukaku se ne vraća u Čelsi, plavci ga prodali Evertonu

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku se ne vraća u Čelsi, "plavci" ga prodali Evertonu

Napadač belgijske reprezentacije Romelu Lukaku više se neće vraćati u Čelsi jer ga je londonski klub prodao Evertonu, u kome je i proveo prošlu sezonu na pozajmici.

Ovaj 21-godišnji špic je stigao među "plavce" 2011. godine iz Anderlehta, a sledećeg avgusta je prešao, takođe na pozajmicu, u Vest Bromvič Albion.

Sezonu 2013/2014 je počeo u Čelsiju, zaigrao triput kao rezerva, uključujući i meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Superkupa Evrope protiv Bajerna, a nedugo zatim je prešao u Everton, čiji je sada postao punopravni član.

"Zahvaljujemo se Lukakuu i želimo mu sve najbolje u budućnosti", navodi se u saopštenju Čelsija, koji nije obelodanio za koliko novca je prodao ovog napadača Evertonu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.