London - Federer se pridružio Đokersonu

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London - Federer se pridružio Đokersonu

Švajcarac nakon neočekivanog poraza na startu završnog Mastersa u Londonu doveo stvari na svoje mesto. Zajedno sa Kevinom Andersonom ide u polufinale.

Završeno je takmičenje u grupi "Lejton Hjuit", a plasman u polufinale završnog Mastersa u Londonu izborili su Rodžer Federer i Kevin Anderson.

Švajcarac je večeras savladao Andersona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednjem meču grupe "Lejton Hjuit" rezultatom 2:0 (6:4, 6:3) i tako overio plasman u polufinale sa prvog mesta.

Rožer je u odlučujućem gemu prvog seta spasao tri brejk lopte i na kraju uspeo da povede, a u drugom je sa dva brejka finiširao posao i stigao do druge pobede na turniru.

Sutra ćemo videti ko će uz Novaka Đokovića iz grupe "Guga Kuerten" obezbediti plasman u polufinale, a najrealniji scenario je da to bude Marin Čilić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer pobedom do završnice, ispali Tim i Nišikori

Izvor: B92, 15.Nov.2018

Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je Kevina Andersona sa 2-0 u trećem meču grupe "Lejton Hjuit" na Završnom mastersu u Londonu.

Nastavak na B92...

FEDERER IZBEGAO NOVAKA: Zverev pobedio Iznera i poslao Đokovića na Andersona u polufinalu

Izvor: Kurir, 16.Nov.2018, 17:51

Nemački teniser Aleksandar Zverev pobedio je Džona Iznera 7:6, 6:3 u prvom meču poslednjeg trećeg kola grupe "Gustavo Kuerten" na ATP finalu u Londonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.