Ljungberg ambasador Arsenala

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Maj.2013, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljungberg ambasador Arsenala

Bivši igrač Arsenala i švedski reprezentativac Frederik Ljungberg imenovan je za ambasadora „tobdžija”, saopštio je klub iz Londona.
(FOTO: Arsenal.kom)
Čast je obavljati ambasadorsku ulogu. Arsenal ima posebno mesto u mom srcu i jedva čekam da pomognem klubu da raste – rekao je Ljungberg za klupski sajt.
Njegov prvi zadatak biće promocija turneje po Aziji, gde će Arsenal ovog leta odigrati utakmice u Indoneziji, Vijetnamu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Japanu.
Ljungberg je tokom karijere nosio dresove Vest Hema, Seltika, Halmštada, Čikaga, Sijetla, a najveći uspeha imao je u Arsenalu, gde je proveo devet sezona.
Bio je član čuvene ekipe sa Hajberija koja je u sezoni 2003/2004 osvojila titulu u Premijer ligi bez poraza.


Pogledaj vesti o: London,   Japan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ljunberg ponovo u Arsenalu

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2013

Bivši igrač "Tobdžija" Fredi Ljungberg pristao je da se vrati u londonski klub, ovoga puta kao ambasador Arsenala.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.