Lik Remi uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku

Izvor: Blic, 15.Maj.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lik Remi uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Lik Remi uhapšen je zbog sumnje da je silovao jednu devojku, javljaju britanski mediji.

Pored Remija, uhapšeni su i jedan njegov rođak kao i prijatelj, saopšteno je iz policije.

"Policajci iz Safirea istražuju optužbe za silovanje koje se dogodilo 6. maja u zapadnom delu Londona. Optužba je prosleđena dva dana kasnije policiji u Kentu nakon što je 34-godišnja žena prijavila slučaj tvrdeći da su je tri muškarca silovala. Lica su uhapšena i ostaće do daljnjeg u pritvoru", rečeno je iz policije.

Remi je u KPR stigao iz Marseja u januaru za rekordnih osam miliona funti.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manijak: Uhapšen fudbaler KPR-a zbog grupnog silovanja

Izvor: Press, 15.Maj.2013

Francuski 26-godišnji internacionalac zadržan je u odeljenju Skotland jarda za seksualne delikte sa još dvojicom neimenovanih muškaraca u delu Zapadnog Londona Fulamu.. Njih trojicu policija ispituje zbog sumnje da su silovali 34-godišnju ženu prošlog ponedeljka u Zapadnom Londonu...- Tri muškarca...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.