Licemerni Arsenal, kako je Vilijan izazvao buru u Londonu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 11:27

"Licemerni" Arsenal, kako je Vilijan izazvao buru u Londonu? (foto)

Brazilac gotovo izvesno prelazi kod "tobdžija".

Brazilac je bio jedan od najzapaženijih igrača Čelsija ove sezone, ali politika kluba ostaje ista - igračima preko trideset godina se ne nude dugogodišnji ugovori.

Tako je Vilijan sa svojih 32 godine na pragu prelaska u dres ljutog rivala - Arsenal je spreman da ponudi trogodišnju saradnju, neki mediji spominju da će biti i bonus jedna godina.

Plata Brazilca će biti navodno manja nego u Čelsiju, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz bonuse pri potpisu i uz nastupe ona raste na neverovatnih 220 hiljada funti nedeljno. Matematika nam kaže da će Arsenal u njega uložiti ogromnih 35 miliona funti.

Ovo je razgnevilo neke "tobdžije" sa obzirom da se ranije tokom nedelje pojavio predlog za otpuštanjem čak 55 ljudi iz samog kluba zbog ekonomske situacije u korona eri.

Ozvaničenje je usledilo u toku pisanja ovog teksta, Vilijan prelazi u crveni deo Londona. Ostaje da se sačeka kakva će biti reakcija navijača grada Londona sa svih strana na ovaj "papreni" posao.

🆕 New club. New colours. New beginnings.

👋 Welcome to The Arsenal, @WillianBorges88! 🔴 pic.twitter.com/B7Tl01BXLe

— Arsenal (@Arsenal) August 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iznenađenje, Pep kupuje kod Murinja?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020

Dva rivala spremna na saradnju...Rivalstvo između dva velika trenera datira još iz Španije kada su se Portugalac i Katalonac sukobljavali u "El Klasiko" duelima. Kasnije je to rivalstvo zahvatilo i Ostrvo, Pep u Sitiju dok je Murinjo vodio Čelsi, Mančester Junajted i Totenhem...Po pisanju Dejli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.