Kup Grčke: Olimpijakos napustio teren, gazda PAO-a imao svoj šou

Izvor: RTS, 13.Feb.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Grčke: Olimpijakos napustio teren, gazda PAO-a imao svoj šou

Meč polufinala grčkog Kupa između Panatinaikosa i Olimpijakosa prekinut je na poluvremenu pri vođstvu "zelenih" od 40:25 jer ekipa iz Pireja nije bila zadovoljna suđenjem i nije se pojavila na terenu u nastavku. Nakon toga je predsednik PAO Dimitris Janakopulos imao svoju "tačku" kojom je uvredio rivala.
Već godinama mečevi Panatinaikosa i Olimpijakosa su "više od igre", a večeras je viđena nova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << epizoda.

Meč polufinala Kupa Grčke u atinskoj dvorani OAKA prekinut je posle prvog poluvremena.
PAO je vodio 40:25, a pirejski tim je bio veoma nezadovoljan suđenjem u tom periodu, pa je prvo kasnio da izađe na teren, a potom i odustao od tog čina.
"Katalizator" u toj odluci bio je i predsednik ljutog rivala, kontroverzni Dimitris Janakopulos, koji je na praznu klubu Olimpijakosa stavio ženske gaćice crvene boje i izazvao oduševljenje tifoza svog kluba.
Meč će verovatno biti registrovan kao pobeda Panatinaikosa od 20:0 i oni će igrati finale sa PAOK-om, ali ostaje da se vidi koje će poteze povući uprava crveno-belih, a koje Košarkaški savez Grčke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Najveća uvreda u istoriji grčkog derbija, predsednik PAO učinio nezamislivo pošto je Olimpijakos napustio utakmicu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 13:23

Ovo će stvari dovesti do usijanja, kako mu je samo ovo palo na pamet!..Znate i sami šta se dešavalo u polufinalu grčkog kupa, Olimpijakos se nije pojavio na drugom poluvremenu, gubili su 15 razlike, izrazili protest zbog suđenja..."Ne može više ovako, neko mora da stane na put sudijama i učini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.