Krstajić u utorak saopštava spisak za Crnu Goru i Litvaniju

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić u utorak saopštava spisak za Crnu Goru i Litvaniju

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić u utorak će objaviti spisak fudbalera za odlučujuće utakmice u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije.

Fudbalski savez Srbije konferenciju za medije zakazao je u 10.30 u Kući fudbala u Staroj Pazovi, na kojoj će Krstajić saopštiti na koga računa za novembarsku akciju.

Srpski fudbaleri 17. novembra dočekuju Crnu Goru na stadionu "Rajko Mitić", a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana.

Posle četiri kola Srbija se nalazi na čelu grupe sa osam bodova, jednim više od Crne Gore, dva od Rumunije, dok je Litvanija bez bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVEMBARSKE AKCIJE ORLOVA: Krstajić sutra objavjuje spisak za Crnu Goru i Litvaniju

Izvor: Kurir, 05.Nov.2018

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić sutra će objaviti spisak fudbalera za odlučujuće utakmice u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.