Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 09:47

Košarkaši Srbije sutra protiv Meksika, koliko ljudi će moći na tribine

Košarkaši Srbije sutra od 20 sati igraju prijateljski meč protiv Meksika u Hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.
Izabranici Igora Kokoškova prethodno su istog rivala pobedili na Akropolis kupu u Atini, na kom su savladali i Grčku i Portoriko, što im je donelo prvo mesto na turniru.

Biće to poslednja pripremna utakmica pred početak kvalifikacionog olimpijskog turnira, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se održava od 29. juna do 4. jula u srpskoj prestonici.
Za olimpijsku vizu, osim Srbije, boriće se još Italija, Filipini, Portoriko, Senegal i Dominikanska Republika, a samo pobednik ide u Tokijo.
U skladu sa aktuelnim merama Vlade Srbije zbog pandemije koronavirusa, kapacitet dvorane za meč protiv Meksika biće znatno smanjen, na 30 odsto.    
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ORLOVI SUTRA PROTIV MEKSIKA, KOKOŠKOV PRIZNAJRE: Prijaće nam da čujemo aplauz publike

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021

Utakmica se igra od 20 sati u dvorani ''Aleksandar Nikolić''...Košarkaška reprezentacija Srbije sutra od 20 sati igraće protiv Meksika u sklopu priprema za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir, a utakmica se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić“, koja će ovom prilikom moći da primi manje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Košarkaši Srbije pobedili Meksiko

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 07:21

Košarkaši Srbije pobedili su večeras Meksiko 81:77 (17:21, 28:21, 18:14, 17:20) u prijateljskom meču u hali "Aleksandar Nikolić"...U pobedničkom timu najbolji je bio Boban Marjanović sa 20 poena i devet skokova, Stefan Jović ubacio je osam, dok su po sedam koševa dodali Dragan Milosavljević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.