Koren sukoba, Kavani od prvog dana dočekao Nejmara na nož!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koren sukoba, Kavani od prvog dana dočekao Nejmara na nož!

Znate šta se sve izdešavalo prethodnih dana u PSŽ-u, vri na sve strane u ovim trenucima.

Nejmar i Kavani nisu u najboljim odnosima.

Svađa je nastala tokom utakmice protiv Liona, u pitanju je bio kazneni udarac koji je izveo Kavani, a Nejmar je hteo takođe da namesti loptu na belu tačku i da izvede penal.

Kavani mu nije dozvolio, nastala je svađa i nakon utakmice, a sada su otkriveni i još neki detalji.

Znali smo da je Nejmar "otpratio" sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Instagrama Kavanija, kasnije su nastali i klanovi pošto Tijago Silva nije zvao Urugvajca na rođendan, a svet bruji o svemu što se dešava u Parizu.

Edinsonu Kavaniju ne preostaje mnogo, najverovatnije će morati da potraži novi tim, Nejmar je to čak i tražio od uprave kluba.

Detalji o kojima govorimo u ovoj vesti tiču se Kavanijevih reči prvi put kada je Nejmar ušao u svlačionicu PSŽ-a, verujemo da je tada nastao i problem između njih dvojice imajući u vidu koliko je zamerljiv Nejmar.

"A ko je ovo? Da li ti misliš da si Leo Mesi?", upitao ga je Kavani kada je Nejmar ušao u svlačionicu.

Verujemo da je bila u pitanju šala, ali je to šala koju Nejmar nije shvatio na taj način i koja je koren problema.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Emeri: Biće penala, šutiraće ih i Kavani i Nejmar

Izvor: RTS, 26.Sep.2017

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Unai Emeri nagovestio je da će ubuduće da rotira izvođače penala posle sukoba Edinsona Kavanija i Nejmara. . Emeri je Kavaniju dodelio ulogu da izvodi penale, ali je promenio mišljenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.