Kolarov - Prioritet svih prioriteta!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov - Prioritet svih prioriteta!

Roma na sve načine pokušava da ubedi kapitena Srbije...

Od priča kako će otići, tačnije kako Roma želi da se oslobodi njegovog ugovora, do prioriteta.

Naime u ovom trenutku Aleksandar Kolarov je igrač oko koga Rimljani najviše brinu, ističe mu ugovor na kraju sezone, oni mu nude novi, na godinu, plus još jednu opciono, ali on za sada nije odgovorio.

Paulo Fonseka zahteva od kluba da reši situaciju kako naredne sezone ne bi tražio novo rešenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali 33-godišnji kapiten Srbije ima bolje ponude.

On je već mogao da uzme veliki novac u Turskoj ovog leta, ali je odlučio da ostane u Rimu još sezonu.

Dve godine već igra za "Vučicu" stigao je do 93 meča, postigao 14 golova i imao 16 asistencija. Ne usporava, ove sezone je već sakupio tri asistencije, a golom je rešio i rimski derbi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarova sad mole da ostane

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2019

Na kraju prošle sezone je u Romi doneta odluka da se skrešu troškovi i da se klub reši nekih igrača sa visokim ugovorima poput De Rosija, Manolasa, El Šaravija, Šika, Nzonzija.. U tu grupu je bio ubačen i Aleksandar Koalrov. Kolarov je iza sebe imao sjajnu sezonu što se tiče napadačakog učinka,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Roma nudi Kolarovu novi ugovor i veću platu

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019

Aleksandar Kolarov bi mogao još da ostane u Romi. Kapiten “orlova” je ove sezone već postigao dva gola za Rimljane na tri utakmice, a to se najviše dopalo treneru Paulu Fonseki.. U utorak od 21 igraju Ajaks – Lil, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.. Prema pisanju italijanskih...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.