Kolaković: Igra će doći kad-tad

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Nov.2011, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković: Igra će doći kad-tad

Selektor muške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da naš tim mora da podigne nivo igre i odgovornosti u nastavku takmičenja na Svetskom kupu u Japanu.
Srpski odbojkaši osvojili su samo bod u prve tri utakmice i izgubili gotovo sve šanse za plasman na Olimpijske igre u Londonu naredne godine. Prvi naredni meč šampioni Evrope igraju sutra protiv Japana.

Utakmica protiv domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << uvek ima specifično značenje. Japan je motivisan, igra agresivno u svakom trenutku i nezgodan su protivnik za sve. U odnosu na prethodne mečeve očekujem da podignemo nivo igre i da odgovornost na terenu bude na veća – rekao je Kolaković.
On je dodao da je dan odmora nedovoljan da se izmeni nešto u igri i da su srpski odbojkaši danas vežbali u teretani:
Ne može se ništa ni popraviti ni pokvariti za ovako kratak period, moramo da budemo strpljivi sa igrom, ona će doći kad–tad.
Primač servisa Miloš Terzić smatra da će pune tribine i borbeni domaćin biti dobar motiv da naš tim zabeleži prvu pobedu na turniru:
Verovatno smo izgubili sve šanse da već u Japanu ozbezbedimo plasman na Olimpijske igre u Londonu, ali moramo da sačuvamo dostojanstvo. Ipak smo mi prvaci Evrope i ime nam nalaže da se borimo do kraja
Utakmica Japan – Srbija igra se u četvrtak od 10.20 časova.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.