Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 14:51

Kokoškov ojačava Fenerbahče, Hamilton u timu

Doskorašnji košarkaš Darušafake Džonatan Hamilton novi je član Fenerbahčea, saopštio je turski klub. Ugovor sa ekipom Igora Kokoškova, 26-godišnji centar potpisao je na godinu dana, uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.
Igor Kokoškov, selektor košarkaša Srbije koji je nedavno preuzeo Fenerbahče, angažovanjem novih igrača želi da ojača tim a na listi novih članova se našao Džonatan Hamilton.

Prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u dresu Darušafake u Evrokupu prosečno je beležio 11,3 poena i 8,1 skok.
Pre dolaska u Tursku nastupao je u razvojnoj ligi za Grend Repids Drajv, dok je studirao na tri univerziteta - Džeksonvilu, Virdžinija Teku i Arlingtonu.
Naredna sezona biće mu debitantska u Evroligi.
Momak sa Trinindada je do prekida sezone usled pandemije koronavirusa bio jedan od najboljih centara Evrokupa i Superlige Turske.
Visok je 213 centimetara i težak 104 kilograma, a proteklih nedelja u pojedinim medijima je bilo i nagoveštaja da će postati i član tima Crvene zvezde.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAMILTON U FENERU! Kokoškov polako sklapa tim: Centar pojačao tursku ekipu (FOTO)

Izvor: Kurir, 10.Jul.2020

Doskorašnji košarkaš Darušafake Džonatan Hamilton novi je član Fenerbahčea, saopštio je turski klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.