Kličko Švarciju: Kopiram te od 12.

Izvor: B92, 10.Sep.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kličko Švarciju: Kopiram te od 12.

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko pozirao je na društvenoj mreži Tviter sa fotografijom svog omiljenog glumca Arnolda Švarcenegera u pozadini.

"Pokušavam da budem kao ti od svoje 12. godine", napisao je Klličko obraćajući se Švarcenegeru, koji mu je odmah odgovorio pozirajući ispred njegovog postera.

"Super fotografija. Fantastično je što vidim da jedan od mojih omiljenih boksera pokušava da zauzme moj stav", napisao je bivši guverner Kalifornije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kličko Švarcenegeru na Tviteru: Pokušavam da budem ti (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2013

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko pozirao je na društvenoj mreži Tviter sa fotografijom svog omiljenog glumca Arnolda Švarcenegera u pozadini.. – Pokušavam da budem kao ti od svoje 12. godine – napisao je Kličko obraćajući se Švarcenegeru.. Slavni američki glumac austrijskog porekla odmah...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.