Kavendiš bez rekorga, Pogačar krunisan

Izvor: B92, 18.Jul.2021, 20:19

Kavendiš bez rekorga, Pogačar "krunisan"

Slovenački biciklista Tadej Pogačar trijumfovao je na Trci kroz Francusku.

Pogačar je drugu godinu zaredom pobednik Tur d'Fransa.

Poslednja etapa u Parizu praktično je bila ceremonijalna.

Pogačar je uspešno odbranio trofej, pošto je imao pet minuta i 20 sekundi prednosti u odnosu na drugoplasiranog Jonasa Vingegarda.

Prethodno je prošle godine postao najmlađi pobednik Tura u 116 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina dugoj istoriji tog takmičenja.

Pobednik poslednje, 21. etape u masovnom sprintu bio je Vut van Aert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak i Radnički putem penala podelili bodove: Sudija 22 puta pregledao snimak

Izvor: B92, 18.Jul.2021

Fudbaleri Spartaka i Radničkog igrali su nerešeno 1:1 u prvom kolu Super lige Srbije...Oba gola su data iz penala, nakon intervencije iz VAR sobe...Radnički je poveo u 60. minutu golom Miljana Škrbića, a u 83. je izjednačio Lazar Tufegdžić...VAR je intervenisao i u prvom poluvremenu, kada je...

Nastavak na B92...

Milivojević dobio saigrača iz Čelsija

Izvor: B92, 18.Jul.2021

Štoper Mark Guehi novo je pojačanje Kristal Palasa...Rodom iz Obale Slonovače, ovaj 21-godišnji defanzivac stiže iz Čelsija nakon godinu i po dana duge pozajmice u Svonsiju..."Orlovi" će na ime obeštećenja uplatiti Čelsiju 23.300.000 evra, a ugovor je potpisan na pet godina...Prošle sezone...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.