KVALIFIKACIJE ZA EP: Mitrovićev TEROR u Viljnusu, nada još uvek TINJA (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP: Mitrovićev TEROR u Viljnusu, nada još uvek TINJA (VIDEO+FOTO)

Novi test za Orlove.

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da savlada Litvaniju u Viljnusu sa 2:1 (0:0). Novu pobedu u kvalifikacijama Orlovima je doneo Aleksandar Mitrović koji je bio dvostruki strelac, u 49. i 53. minutu. Ovo je bio 30. i 31. gol napadača Fulama u dresu reprezentacije.čime je došao na korak od Rajka Mitića koji se nalazi na petom mestu večne liste strelaca sa 32 pogotka.

Srbija je odlično počela meč. Odmah na startu izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ljubiše Tumbakovića stvorili su dve velike prilike koje su propustili Mitrović i Ljajić. Kasnije su Litvanci su kasnije uspeli da uspostave ravnotežu i odu na odmor bez primljenog gola.

Ipak, meč je odlučen u samo četiri minuta. Ljajić je dva puta asistirao za Mitrovića koji se odlično snalazio u petercu domaćina za brzih 0:2. Rezervista Kazlauskas je pogodio u bliži ugao Dmitrovićevog gola u 79. minutu, ali Litvanci nisu uspeli da naprave velike šanse u završnici susreta.

Ovom pobedom Srbija je zadržala teoretske šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije. Portugal je poražen u Ukrajini sa 2:1, pa se dva kola pre kraja nalazimo na bod zaostatka od evropskog šampiona. Valja istaći da Portugalce čekaju mečevi sa Litvanijom i Luksemburgom, pa je realnije da na EURO 2020 prođemo kroz baraž koji je na programu u martu.

Tok meča iz Viljnusa mogli ste da pratite uživo na portalu Srbija danas.

KRAJ UTAKMICE

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

1. poluvreme

LITVANIJA - SRBIJA 1:2 (0:0)

STADION: LFF u Viljnusu

SUDIJA: Pavel Račkovski (Poljska)

STRELCI: Kazlauskas u 79. za Litvaniju i Mitrnović u 49. i 53. za Srbiju.

LITVANIJA: Černiauskas, Baravikas, Klimavičijus, Girdvainis, Mikoluiunas, Golubickas (od 73. Kazlauskas), Šimkus, Vorobjovas, Verbickas (od 56. Žulpa), Lasickas, D. Matulevičijus (od 64. Laukčevis). Klupa: Barkus, Adamonis, Jankauskas, Kazlauskas, Žulpa, Vajtkunas, G. Matulevičijus, Kaspravičijus, Laukčemis. Selektor: Valdanas Urobonas.

SRBIJA: Dmitrović, Miletić, Milenković, Kolarov, Mladenović, Maksimović, Milivojević (od 73. Lukić), Radonjić, Ljajić, Kostić (od 46. Gaćinović), A. Mitrrović. Klupa: Rajković, Rockov, Gobeljić, Rodić, Gudelj, S. Mitrović, Gaćinović, Lukić, Milunović, Pavkov, Pavlović. Selektor: Ljubiša Tumbaković.

A, evo kako izgleda tabela u našoj grupi B

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Nina Seničar, bivša devojka fudbalera, Marka Borijela

Sunny side up ☀️ . . . Photo by @milosnadazdin

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 15. Феб 2019. у 9:06 PST

Caption this...🧐🧐🧐

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 6. Авг 2018. у 4:46 PDT

My kind of #sunday 🎯

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 10. Јун 2018. у 11:46 PDT

Atomic brunette🖤 . . . Photo by: @danilo.pavlovic Mua: @jovanav_makeupartist

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Апр 2018. у 8:33 PDT

Un #bacio X voi💋 #samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Феб 2018. у 10:58 PST

I've got that summertime, summertime happiness.. ☀️☀️☀️ @littlecrumb_ ho portato #elisabettacanalisxmobo nella tua terra 😁❤️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 23. Јун 2017. у 5:45 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.