Jokić delio asistencije kao bombone, umalo da se potuče! Srpsko pojačanje zablistalo u Lujzijani! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić delio asistencije kao bombone, umalo da se potuče! Srpsko "pojačanje" zablistalo u Lujzijani! (video)

Denver nije mogao da zamisli boljeg rivala, Frank Kaminski odigrao strašno poluvreme.

Razlika u kvalitetu je bila prevelika, a Denver nije mogao da poželi boljeg rivala za povratak na pobedničke staze. Zaledili su očajne Nikse na -37 u Njujorku i sa pola gasa stigli do trijumfa.

Jokić ponovo bez napadačkog učinka, nije ni napadao koš rivala, potrošio je samo sedam lopti, dao 6 poena, imao 10 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 8 asistencija. Stigao je i da se zakači sa Markusom Morisom već na startu meča, ali saigrači su sprečili fizički obračun...

Morris and Jokic had to get separated after a quick shoving match 😳 pic.twitter.com/DcEL7pxe6X

— Bleacher Report (@BleacherReport) December 6, 2019

Meloun je iskoristio priliko da isprazni klupu, rezervisti tima iz Kolorada su ubacili rivalu 74 poena, a jedini se nije upisao Tori Krejg.

Nagetsi su imali 38 timskih asistencija, najviše u sezoni, Jokić je u prvom poluvremenu podelio šest, a Meloun je rekao da kod Srbina najviše voli to što je nesebičan i što je simbol kulture tima. Inače, gosti su pogodili 21 trojku, imali šut preko 50%.

Roketsi su ubacili jednu trojku više, 22, i naneli prvi poraz Reptorsima u Kanadi. Toronto je sačuvao Hardena koji je ubacio "samo" 23 poena, ali je ostatak ekipe sipao košebve. Ben MekLemore je je brojao do 28, Vestbruk stigao do tripl-dabla, 19 poena, 13 skokova, 11 asistencija. Imao je osam grešaka, tim je napravio ukupno 22, ali to nije netipično za košarku Hjustona.

Kod domaćih Siakam 24 poena, VanFlit 20, Lovri 19, imali su slabiji procenat šuta, deset trojki manje, na kraju izgubili su i bitku pod koševima.

U Nju Orleansu slavlje Feniksa, Devin Buker je ubacio Pelikansima 44 poena, možda i budući košarkaš Srbije, Frenk Kaminski je dodao 20 poena, promašio samo dva šuta. On je održao tim u igri. Rubio je imao 15 asistencija, preokret smo videli u nastavku, prvo su gosti stigli do produžetka, a onda i dotukli Pelikanse.



Ruki Rui Hačimura je ubacio 27 poena, Vašington je iznenadio Filadelfiju. Ni 26 poena i 21 skok Embida nisu pomogli, on i Simons su prodali čak 15 lopti. Vratimo se Hačimuri, prvi Japanac u NBA (doduše otac mu je iz Benina), deveti pik drafta igra sjajno. On je u poslednje četiri utakmice ubacio 22 poena u proseku, imao 7.5 asistencija i šut preko 50%.

Nju Orleans - Feniks 132:139 PR.

Toronto - Hjuston 109:119

Njujork - Denver 92:129

Vašington - Filadelfija 119:113

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.