Ivana Španović: Prilike će te hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod

Izvor: B92, 05.Avg.2021, 16:15

Ivana Španović: Prilike će te hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod

Srpska atletičarka Ivana Španović obratila se putem Instagrama nekoliko dana nakon nastupa na Olimpijskim igrama.

Ona je u Tokiju zauzela četvrto mesto u finalu, a za medalju joj je falilo šest centimetara.

Španovićevoj prethodne godine nisu bile nimalo lake, a problem su joj pravile povrede.

"Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz slomnjenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacija da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo game changer situacije".

"Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i zivota, postujes tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš ali jedna stvar im je zajednička - proći će", napisala je Ivana Španović i još poručila:

"Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato - show must go on."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANOVIĆEVA SE OGLASILA POSLE OI: „Tokio se činio kao nemoguća misija“!

Izvor: HotSport.rs, 05.Avg.2021

Ivana Španović se zahvalila na podršci koju je dobila.  Srpska atletičarka u disciplini skok u dalj nije uspela da osvoji medalju na Olimpijskim igrama pošto je završila kao četvrtoplasirana u finalu. Ispred nje su bile Britni Ris iz SAD i Eze Brum iz Nigerije sa istim rezultatom (6,97m), a najbolji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.