Ima nade za Srbiju, Portugalci nam od večeras beže samo bod! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima nade za Srbiju, Portugalci nam od večeras beže samo bod! (video)

Reprezentacija Srbije ostvarila novu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i približila se drugom mestu na tabeli, posle poraza Portugala u Ukrajini.

U šestoj utakmici u okviru kvalifikacione Grupe B, ''Orlovi'' su večeras gostovali u Viljnusu, gde su sa 2:1 savladali domaću selekciju Litvanije.

Ovo je ukupno treća, a druga uzastopna pobeda reprezentacije Srbije u ovoj grupi i sada naš tim ima samo bod zaostatka u odnosu na Portugalce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva kola pre kraja kvalifikacija, posle poraza Portugala u Ukrajini..

Prvo poluvreme večerašnje utakmice nije donelo previšepozitivnih stvari u igri reprezentacije Srbije, izuzev par prilika koje su imali Mitrović i Ljajić.

Njih dvojica bili su u centru pažnje i početkom drugog poluvremena, kada su i prelomili meč u korist ''Orlova''.

U 48. minutu Ljajić je probio po desnoj strani kaznenog prostora domaćih, na kraju je posleo loptu u peterac, odakle ju je Mitrović prosledio u mrežu.

Samo pet minuta kasnije, isti akteri na delu, gotovo identična situacija, ponovo Ljajić asistira, a Mitrović postiže svoj 31. gol u dresu reprezentacije Srbije!

Potom je Radonjić posle kontre propustio priliku da u 69. minutu uveća vođstvo ''Orlova'', a Litvanci su preko Kazlauskasa deset minuta kasnije uspeli da vrate rezultatsku neizvesnost.

Kazlauskas je tada sa desne strane ušao u kazneni prostor i pored Miletića uputio precizan šut koji je završio u mrei Dmitrovića.

Malo je nedostajalo da Litvanci u poslednjim trenucima nadoknade vremena stignu i do izjednačenja, ali je lopta, srećom po nas, završila pored gola.

-

Lithuania  -  Serbia Резултати Уживо

-          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija i dalje u igri – Ukrajina preko Portugala do EP!

Izvor: B92, 14.Okt.2019

Fudbaleri Ukrajine savladali su selekciju Portugala sa 2:1, u meču grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo...Oni su ovim trijumfom obezbedili plasman na kontinentalni šampionat...Rezultat sa Olimpijskog stadiona u Kijevu odgovara i reprezentaciji Srbije, koja je nakon trijumfa u Litvaniji (2:1),...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.