Hrvatska reprezentacija dobila novog selektora

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska reprezentacija dobila novog selektora

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaških trenera Veljko Mršić novi je selektor te selekcije, saoopšteno je na sajtu Cedevite u kojoj je do danas bio sportski direktor.

Mršić, nekadasnji reprezentativac, na funkciji selektora zameniće Dražena Anzulovića, koji nije uspeo da izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.

"KK Cedevita >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Veljku Mršiću želi puno sreće u karijeri zahvaljujući na svemu što je napravio za klub, naglasivši da će mu biti na raspolaganju sa svime što mu bude potrebno u budućnosti sa radom u hrvatskoj reprezentaciji i oko nje", navodi se u saopštenju Cedveite.

Mršić je pre nego što je postao sportski direktor sa Cedevitom kao trener osvojio tri titule, a kratko je radio i u Ciboni i Bilbaou.

Hvala i sretno Veljko Mršić! #samojako https://t.co/z3Ynv1ewx7 pic.twitter.com/N3cb5ALFuJ— KK Cedevita (@KKCedevita) 02. мај 2019.

Kao igrač promenio je mnogo klubova, između ostalog nastupao je za Cibonu, Vareze, Milano, Žalgiris i Split, a ima i tri bronze sa reprezentacijom - Sa Evropskih prvenstva 1993. i 1995, kao i Svetskog prvenstva 1994. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cedevita potvrdila, Hrvatska ima novog selektora

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2019

Dosadašnji sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Veljko Mršić biće novi selektor reprezentacije Hrvatske, potvrdio je danas taj klub...Veljko Mršić će na mestu selektora reprezentacije Hrvatske naslediti Dražena Anzulovića koji je na toj dužnosti bio godinu dana i nije uspeo da izbori...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.