Gotovo, Luka Milivojević dobio novog saigrača!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Luka Milivojević dobio novog saigrača!

Turski reprezentativac stigao u Kristal Palas.

Ekipa Kristal Palasa ima novo pojačanje.

U pitanju je fudbaler koji stiže na pozajmicu iz Evertona, Dženk Tosun (28). Ovaj napadač se nije naigrao ove sezone u Evertonu i nepoželjan je kod Karla Anćelotija, pa će svoju sreću potražiti u dresu Kristal Palasa.

Prvi čovek Kristal Palasa Stiv Periš je istakao da je presrećan što je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << turski internacionalac u ovaj klub.

"Presrećni smo dolaskom Tosuna. Igrali smo odlično u prvom delu sezone i Dženkov dolazak će dodatno ojačati naš sastav jer pokušavamo da završimo u prvoj polovini Premijer lige. Pratimo Tosuna neko vreme i znamo da je dokazan napadač", rekao je Periš.

On će nositi broj 20 u Kristal Palasu, a ostaće do kraja ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle dve godine, transfer se ipak desio: Palas doveo napadača Evertona!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2020

Sada je i zvanično: Dženk Tosun je novi napadač Kristal Palasa! Turski napadač je došao iz Evertona na pozajmicu do kraja sezone. Tako se posle dve godine konačno ostvarila želja kluba iz Londona da angažuje turskog napadača koji je i u januaru 2018. bio na pragu Selhurst Parka. Tada kao napadač...

Nastavak na MozzartSport.com...

Tosun prvi Turčin u istoriji Kristal Palasa

Izvor: RTS, 10.Jan.2020

Londonski fudblaski klub Kristal Palas u svoje redove, putem pozajmice, doveo je napadača Evertona Čenka Tosuna. . Tosun će tako postati prvi turski fudbaler koji će zaigrati u Kristal Palasu...Napadač Evertona odigrao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.