Gaćinović vređao Krstajića, Kolarov branio selektora

Izvor: RTS, 23.Nov.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaćinović vređao Krstajića, Kolarov branio selektora

Srpski reprezentativac Mijat Gaćinović, na poluvremenu utakmice Lige nacija protiv Litvanije (4:1) kada je zamenjen, nezadovoljan tretmanom vređao je selektora Mladena Krstajića i bacao kopačke po svlačionici, otkriva Sportski žurnal.
Kako se navodi, u trenutku kada je fudbaleru Ajntrahta iz Frankfurta rečeno da će biti zamenjen ofanzivnijim Aleksandrom Prijovićem pri rezultatu 0:0, Gaćinović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ljutito reagovao, a u odbranu selektora stao je kapiten Aleksandar Kolarov.

"Ko si ti? Koji si trofej osvojio u karijeri da tebe ne bi smeo neko da zameni?", Kolarov se obratio Gaćinoviću, piše Žurnal.
Sportski direktor reprezentacije Srbije Darko Kovačević potvrdio je dešavanja iz svlačionice i poručio da je takvo ponašanje neprimereno.
"Svi smo na istom brodu i svi treba da stremimo ka istom cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali interes reprezentacije je iznad svih nas. Svi mlađi igrači treba da se ugledaju na Kolarova i Nemanju Matića i da im bude čast što uopšte igraju u istom sastavu sa njima", rekao je Kovačević.
Gaćinović je i ranije imao primedbe na rad Krstajića, nakon što nije bio uvršten na spisak igrača za Mundijal u Rusiji.
Uz njega, u sukobu sa selektorom su i Luka Milivojević i Matija Nastasić, koji neće da igraju za "orlove" sve dok je tu Krstajić.
Gaćinović: Vreme će pokazati ko je kakav

Mijat Gaćinović se oglasio putem Instagrama. Potvrdio je da je do incidenta došlo, ali kaže da je nekome u interesu da se krivica prebaci na pojedine igrače.
"Istina je da sam neprimereno reagovao na poluvremenu na utakmici protiv Litvanije. Nije istina da sam bilo koga gađao ili mu se unosio u lice, kao što su preneli pojedini portali.
Ne opravdavam svoje ponašanje, znam da sam pogrešio. Tako sam reagovao ne zato što sam osvojio nešto u karijeri, već zato što su mi smetale neke stvari, koje sam sakupljao u sebi odranije", napisao je fudbaler Ajntrahta.

"Uvek sam pričao istinu, i mislim da ljudi treba da je znaju. Nekim ljudima je u interesu da se krivica prebaci na neke od igrača. Daj bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji.
Kada pojedini novinari imaju tako pouzdane izvore, nadam se da će onda objaviti sve što se dešavalo", istakao je Gaćinović.
"U dresu reprezentacije Srbije sam uvek igrao srcem i davao sve od sebe, ponekad uspešno, ponekad manje uspešno. I tako će biti uvek kada mi se ukaže prilika. A vreme će pokazati ko je kakav", zaključio je Mijat Gaćinović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaćinović vređao Krstajića, Kolarov branio selektora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018

Srpski fudbalski reprezentativac Mijat Gaćinović, na poluvremenu utakmice Lige nacija protiv Litvanije (4:1) kada je zamenjen, nezadovoljan tretmanom vređao je selektora Mladena Krstajića i bacao kopačke po svlačionici, prenosi Sportski žurnal...Kako se navodi, u trenutku kada je fudbaleru Ajntrahta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.