Izvor: RTS, 23.Jan.2022, 17:37

Futsaleri Ukrajine nadigrali Srbiju i odaljili je od četvrtfinala

Futsaleri Ukrajine savladali su Srbiju sa 6:1 u meču drugog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu u Holandiji. Srbija sada sa dva poraza u grupi ima male šanse da se domogne četvrtfinala.
Ukrajinci su od samog starta delovli bolje. Čvršće su ulazili u duele, naša odbran je lako ispadala i to je rezutiralo sa četiri gola u našoj mreži u prvom poluvremenu. Nastavak je doneo nešto agresivniju igru naše selekcije, ali je protivnik zatvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve prilaze svom golu i stigao do pobede. U finišu susreta još dva gola protivnika i počasni pogodak naše selekcije.

Sjajnu igru protivnika u prvom poluvremenu u golove su pretvorili Zvarič u drugom minutu, Vasić (auto-gol) u šestom, Abakšin u 15, i Černjanski u 19.
U drugom poluvremnu znatno agresivnija igra naše selekcije, stvoreno je nekoliko stopostotnik prilika, ali je golman ugrajine izašao kao pobednik.
S druge strane napadačka igra naše selekcije otvorila je nekoliko kontri Ukrajinaa, ali nisu uspeli da ih realizuju, tačnije golman Momčilović je uspeo da izađe kao pobednik iz dih duela.
U finišu još tri gola. Prvo su Ukrajinci preko Zvriča povećali na 5:0, da bi rizik u igri naše selekcije sa igračem više u polju, posle oduzete lopte Zvirič pretvorio u pogodak. U 38. minutu počasni pogodak za našu selekciju postigao je Tomić. 
Da bi se plasirali dalje našima sada treba poraz Holandije od Portugalije, kao i poraz Ukrajine od Portugalije u poslednjem kolu i naravno ubedljiva pobeda protiv domaćina Holandije u poslednjem meču grupne faze takmičenja.
Grupa A

Drugo kolo:
Srbija - Ukrajina 1:6
Portugalija - Holandija

Prvo kolo:
Srbija - Portugalija 2:4
Holandija - Ukrajina 3:2

Tabela:
Portugalija 3
Holandija 3
Ukrajina 3
Srbija 0
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Debakl Srbije na Evropskom prvenstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022

Orlovi razočarali...Futsaleri Srbije poraženi su od Ukrajine 6:1 (4:0), u meču drugog kola grupe A na Evropskom prvenstvu...Srbija je veoma loše krenula i primila gol iz drugog napada, kada je u drugom minutu mrežu zatresao Zvarič...Orlovi su bili pod konstantnim pritiskom Ukrajinaca, koji su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.