Englezi u San Marinu overili vizu za EP, Runi uz rame legendarnom Bobiju Čarltonu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi u San Marinu overili vizu za EP, Runi uz rame legendarnom Bobiju Čarltonu! (VIDEO)

Naravno, nije bilo nikakve dileme ni pre utakmice, a ovaj duel ipak najviše će se pamtiti po pogotku Vejna Runija, 49. u dresu reprezentacije, po čemu se izjednačio sa legendarnim Bobijem Čarltonom

Fudbaleri Engleske igraće na prvenstvu Evrope sledeće godine, pošto su ubedljivom pobedom na San Marinom od 6:0 u meču E grupe kvalifikacija i matematički izborili vizu za završni turnir.

Naravno, nije bilo nikakve dileme ni pre utakmice, a ovaj duel ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najviše će se pamtiti po pogotku Vejna Runija, 49. u dresu reprezentacije, po čemu se izjednačio sa legendarnim Bobijem Čarltonom.

Fudbaler Mančester Junajteda je u 13. minutu pogodio iz penala i trasirao put Engleskoj ka ubedljivoj pobedi na Olimpijskom stadionu u Seravaleu.

Iako se očekivalo da Runi nastavi da rešeta i već večeras postane novi rekorder, to se nije desilo.

Dvostruki strelac za  Englesku bio je Vejn Runi, gol je dao i Hari Kejn koji je zamenio Runija u 58. minutu. U strelce se upisao i Ros Barkli, a autogol je dao Kristijan Broli u 30. minutu.

Do kraja takmičenja u kvalifikacijama ostala su još tri kola, a Engleska se nalazi na prvom mestu u grupi sa devet bodova više od drugoplasirane Švajcarske.

U drugoj utakmici ove grupe u baltičkom derbiju u Talinu je selekcija Estonije savladala Litvaniju sa 1:0 i ostala u trci za plasman na završni turnir.

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Konstantin Vasiljev 20 minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.