Runi večeras ulazi u istoriju

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi večeras ulazi u istoriju

Ima priliku da obori rekord koji već 45 godina drži ser Bobi Čarlton.

Fudbaler Mančester Junajteda mogao bi večeras da uđe u legendu i obori rekord koji već 45 godina drži legendarni fudbaler Mančester Junajteda.

Naime, popularni 'Vaza' je do sada u dresu 'Gordog Albiona' postigao 48 golova na 105 mečeva, što je samo 1 gol manje od rekorda koji već dugo suvereno drži legenda engleskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbala Bobi Čarlton.

Engleska večeras gostuje reprezentaciji San Marina i to je idealna prilika da napadač 'Đavola' preuzme titulu najboljeg strelca reprezentacije.

Ipak, 29-godišnji fudbaler pre svega želi da se fokusira na meč, stavljajući uspeh nacionalnog tima ispred svojih ambicija.

"Kao napadač probaću da golovima pomognem svom timu, ako budem mogao postići ću bar 2 kako bih oborio rekord. Jer nije mala stvar biti rame uz rame sa legendom kakva je Čarlton".

Naravno, ako se to ne desi večeras, pitanje je dana kada će rekord biti oboren, jer je izvesno da će Vejn Runi igrati još nekoliko godina u dresu nacionalnog tima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi očekuje da Marsijal postane zvezda Mančester Junajteda

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015

Iako je 'tek juče' čuo za njega...Kapiten 'Đavola' izrazio je zadovoljstvo što je njegov klub doveo talentovanog fudbalera Monaka...Klu sa 'Old Traforda' ovog leta je ostao bez 3 napadača, pošto su klub napustili Robin Van Persi, Havijer Ernandez i Radamel Falkao...Evidentno je bilo da je pojačanje...

Nastavak na Sportske.net...

Runi izjednačio rekord Bobija Čarltona (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015

Fudbaler Mančester junajteda je u meču protiv San Marina uspeo da postigne svoj 49. gol u dresu sa državnim grbom, čime je izjednačio rekord Bobija Čarltona...Vejn Runi u meču sa San Marinom na strani polako ulazi u istoriju engleskog fudbala...On je danas postigao svoj 49. gol u dresu sa državnim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.