EK - Poraz Barana u Francuskoj

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 21:53

EK - Poraz Barana u Francuskoj

Poraz Mornara u Evrokupu.

Košarkaši francuskog Metropolitena pobedili su danas u Parizu ekipu Mornara iz Bara sa 78:65 (15:10, 24:23, 20:21, 19:11), u utakmii četvrtog kola Grupe B Evrokupa.

U francuskom timu najefikasniji su bili Rob Grej sa 16 poena, Vitalis Čikoko sa 14 poena i osam skokova, dok je Entoni Braun dodao 11 poena, četiri skoka i šest asistencija.

U ekipi Mornara Džejkob Pulen je postigao 22 poena uz četiri skoka i tri asistenicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok je Ajzeja Vajthed dodao 18 poena.

Oba kluba posle četiri odigrana kola imaju po dve pobede i poraza.

U petom kolu Evrokupa ekipa Metropolitena će igrati na gostovanju protiv ekipe Breše u sredu 28. oktobra, dok Mornar istog dana dočekuje ekipu Budućnosti iz Podgorice.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EK - Trento spustio Cedevitu na 51 poen, Huventud nemilosrdan

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020

Pobede Trenta i Huventuda...Košarkaši italijanskog Trenta pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Cedevita Olimpije sa 61:51 (15:12, 15:10, 24:12, 7:17), u utakmici četvrtog kola Grupe D Evrokupa...Najefikasniji u italijanskoj ekipi bio je Gari Braun sa 14 poena, četiri skoka i sedam asistencija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.