Drugi slučaj Korone u Premijer ligi, zaražen i fudbaler Čelsija!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2020, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi slučaj Korone u Premijer ligi, zaražen i fudbaler Čelsija!

Hoće li čelnici PL reagovati?

Pandemija Korona virusa uzela je maha širom sveta, a najnovija vest stiže nam iz Londona.

Najnoviji slučaj zaraze u Premijer ligi je Kalum Hadson-Odoi, Čelsi je potvrdio da je talentovani napadač pozitivan na testiranju na Korona virus.

Londonski klub navodi da su cela ekipa, fudbaleri, trenersko i pomoćno osoblje u samoizolaciji, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su treninzi otkazani.

Oni koji nisu bili u direktnom kontaktu sa Hadson-Odoijem bi u narednih nekoliko dana trebalo da se vrate na posao.

"Uprkos tome što je pozitivan, Kalum se oseća veoma dobro i raduje se povratku na teren što je pre moguće", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Nakon trenera Arsenala Mikela Artete, ovo je drugi slučaj Korona virusa u Premijer ligi koja bi u toku dana trebalo da suspenduje sezonu.

Club statement.

— Chelsea FC (@ChelseaFC) 13. март 2020.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Čelsi u autu, Kalum Hadson-Odoi inficiran

Izvor: MozzartSport.com, 13.Mar.2020

Englezi su se pravili Englezima, korona virus je ih ipak opomenula da nisu nedodirljivi. Samo nekoliko sati nakon što je Premijer liga potvrdila da će se utakmice normalno igrati ovog vikenda, uz prisustvo publike, dobili smo informacije da će bar dve utakmice morati da budu odložena. Druga je ona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Fudbaler Čelsija prvi igrač u Premijer ligi zaražen virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2020

Kalum Hadson-Odoi, krilni fudbaler londonskog Čelsija postao je prvi igrač u Premijer ligi koji je bio pozitivan na testu na novi virus korona, zbog čega je cijeli tim "plavaca" stavljen u karantin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ništa ni od Mersisajda, Korona je jača!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2020

Everton poslednji klub koji je preduzeo drastične mere zbog pandemije...Everton je danas potvrdio da se čitav prvi tim nalazi u karantinu zbog opasnosti od Korona virusa...Jedan od igrača ima simptome slične ovom virusu, a zbog mera predostrožnosti "karamele" su odlučile da zaštite čitav tim...Klub...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.