Datunašvili osvojio bronzu, doneo Srbiji šestu medalju u Tokiju - Hvala ti, Srbijo!

Izvor: Beta, 04.Avg.2021, 13:57

Datunašvili osvojio bronzu, doneo Srbiji šestu medalju u Tokiju - 'Hvala ti, Srbijo!'

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Zurab Datunašvili osvojio je danas bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 87 kilograma. Datunašvili je u borbi za bronzu pobedio Hrvata Ivana Hukleka sa 6:1.Posle sjajna tri zahvata u prvoj rundi, Datunašvili je poveo sa velikih 6:0. Hrvat je potom u drugoj rundi zaradio jedan poen zbog pasivnosti reprezentativca Srbije, ali nije mogao do preokreta. Datunašvili: Hvala ti, SrbijoReprezentativac Srbije u rvanju Zurab Datunašvili rekao je danas da je srećan zbog osvojene medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju i dodao da taj uspeh duguje svim ljudima u Srbiji koji su verovali u njega."Jako sam srećan zbog osvojene medalje. To je bio moj cilj u Tokiju. Ovaj uspeh dugujem svim ljudima iz Srbije koji su verovali u mene. Hvala ti, Srbijo", rekao je Datunašvili, prenosi Olimpijski komitet Srbije.Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Zurab Datunašvili osvojio je danas bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 87 kilograma.Srbija sada ima šest medalja na Igrama u Tokiju, jednu zlatnu, jednu srebrnu i četiri bronzane.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Datunašvili osvojio bronzu, doneo Srbiji šestu medalju u Tokiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2021

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Zurab Datunašvili (Datunashvili) osvojio je u sredu, 4. avgusta, bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 87 kilograma. Datunašvili je u borbi za bronzu pobedio Ivana Hukleka iz Hrvatske sa 6:1. Posle tri zahvata u prvoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

UKRAJINAC NAJBOLJI: Zlata i za Iran i Japan u rvanju na Olimpijskim igrama

Izvor: Kurir, 04.Avg.2021

Ukrajinac Žan Belenjuk osvojio je danas zlatnu medalju u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma, na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.