DRAMA U LONDONU: Totenhem STREPEO pun sat sa DESETORICOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U LONDONU: Totenhem STREPEO pun sat sa DESETORICOM (VIDEO)

Bilo je baš uzbudljivo.

Fudbaleri Totenhema uspeli su da savladaju Sautempton u Londonu u okviru sedmog kola Premijer lige sa 2:1 (2:1). Sparsi su se namučili da sačuvaju prednost obzirom da su od 31. minuta meča igrali sa desetoricom na terenu zbog crvenog kartona Serža Orijea, desnog beka, koji je zaradio dve javne opomene u samo četiri minuta.

Golove za domaće postigli su Ndombele u 24 i Kejn u 43. minutu, dok je jedini strelac za Sautempton bio Ings u 39. minutu.

Kako je Totenhem postigao golove možete pogledati u video snimcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barselona izašla iz krize, savladan i Hetafe

Izvor: RTS, 28.Sep.2019

Fudbaleri Barselone savladali su na gostovanju ekipu Hetafea sa 2:0 u meču sedmog kola La Lige. . Barselona je ponovo igrala u kombinovanom sastavu, pošto u protokolu nije bilo povređenih Mesija, Dembelea, Albe, Fatija i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.