Čudesni preokret Francuza za plasman u finale kvalifikacionog turnira za Tokio

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesni preokret Francuza za plasman u finale kvalifikacionog turnira za Tokio

Odbojkaši Francuske prvi su finalisti kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokio, pošto su u fantastičnom meču u Berlinu posle preokreta savladali Sloveniju sa 3:2. Protivnik "trikolorima" u finalu biće bolji iz duela između Nemačke i Bugarske.
Francuska će se boriti za vizu za Tokio, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su u neverovatno uzbudljivom meču u Berlinu savladali Sloveniju sa 3:2 (13:25, 22:25, 25:14, 25:21, 15:9).

Vicešampioni sa poslednjeg Evropskog prvenstva odlično su ušli u meč, dobili prvi set 25:13, a drugi sa 25:22. Malo ko je očekivao da Francuzi u tom trenutku mogu do preokreta, ali on je ipak isledio...
Mnogo bolju igru "trikolori" su krunisali osvajanjem dva naredna dela igre – 25:14, 25:21, da bi u poslednjem setu, vidno osokoljeni rezultatom iz poslednja dva, furiozno stigli do trijumfa i do šanse da se bore za plasman u Tokio.
Protivnik Francuskoj u odlučujućem meču biće bolji iz duela između Nemačke i Bugarske, koji je u toku.
Pogledaj vesti o: Japan,   Vize

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Francuska i Nemačka za olimpijsku vizu u Berlinu

Izvor: RTS, 09.Jan.2020

Odbojkaši Francuske igraće protiv Nemačke u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju. Nemci su u drugom polufinalu slavili protiv Bugarske sa 3:1 (25:20, 25:23, 20:25, 25:23). . Reprezentacija Nemačke...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.