Crnogorci završili posao u Litvaniji za 45 minuta

Izvor: RTS, 14.Okt.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci završili posao u Litvaniji za 45 minuta

Reprezentacija Crne Gore savladala je u gostima Litvaniju sa 4:1 u utakmici Grupe 4, C lige nacija.
Crna Gora je završila, praktično, sav posao u prvom delu igre, pošto je na odmor otišla sa velikih 3:0.

Stefan Mugoša je već u 10. minutu doneo prednost gostima, a rezultat je povisio Boris Kopitović u 35.
U nadoknadi prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dela igre, siguran izvođač jedanaesterca bio je Mugoša i postigao drugi gol na meču.
U nastavku je Crna Gora samo potvrdila pobedu. Zorić je u 86. minutu povisio na 4:0, a utešni pogodak za domaćina postigao je Baravikas dva minuta pre kraja.
Srbija je prva u Grupi 4, C lige nacija sa osam bodova, Crna Gora ima jedan manje, Rumunija ima šest, dok je Litvanija bez bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Crne Gore pobedili u Litvaniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018, 00:02

Fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je večeras Litvaniju u Vilnjusu 4:1 (3:0) u utakmici četvrtog kola Grupe 4 C Lige nacija...Dvostruki strelac bio je Stefan Mugoša, u 10. i 45. iz penala, a pogodili su i Boris Kopitović u 36. i Darko Zorić u 86. minutu...Jedini gol za Litvance postigao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.