Crnogorci slavili protiv Mađara!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci slavili protiv Mađara!

Nakon peteraca reprezentacija Crne Gore uspela je da prođe u polufinale Olimpijskih igara pobedom protiv Mađarske.

Reprezentacija Crne Gore je uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara pošto je u okviru četvrtfinala nakon boljeg izvođenja peteraca uspela da savlada reprezentaciju Mađarske.

Nakon regularnog dela igre bilo je 9:9.

Crna Gora je ovim rezultatom ponovila uspeh iz Pekinga i Londona kada su, takođe, stizali do polufinala, a videćemo da li su sada konačno spremni na korak više.

Inače, u polufinalu će igrati protiv pobednika meča Brazil-Hrvatska.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora na Hrvatsku u polufinalu

Izvor: B92, 16.Avg.2016

Vaterpolisti Crne Gore sastaće se sa Hrvatskom u polufinalu Olimpijskih igara...Hrvatska je savladala domaćina, ekipu Brazila, sa 10:6, dok je ranije u utorak Crna Gora posle peteraca savladala Mađarsku 13:11...Brazil je prvi poveo, ali je Hrvatska brzo preokrenula i na odmor otišla sa četiri gola...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.