Crno-bela veza, Ljaja pred Litvaniju priželjkuje samo jednu stvar!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-bela veza, Ljaja pred Litvaniju priželjkuje samo jednu stvar!

"Orlovi" dobro poznaju svog večerašnjeg rivala.

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić je na meču sa Paragvajem izgledao dosta bolje na terenu, delom i zbog toga što ga je selektor Tumbaković prebacio na njegovu omiljenu poziciju klasičnog plejmejkera usled odsustva Dušana Tadića.

Očekuje se da ofanzivni vezista bude na terenu od prvog minuta i večeras u Viljnusu protiv Litvanije.

"Dugo u reprezentaciji nisam igrao neposredno iza špica, slažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se - bilo je dobro. Najvažnije je da smo ostvarili pobedu, nije bilo lako. Paragvaj je, inače, na FIFA listi bolje rangiran od nas. Ozbiljna ekipa, međutim, odigrali smo dobro i napravili lepu uvertiru pred kvalifikacioni duel sa Litvanijom", smatra u izjavi za Sportski žurnal.

"Dobro poznajemo Litvance, igrali smo protiv njih i u Ligi nacija, sad u kvalifikacijama ponovo. Vole da se brane, naravno, mi smo favoriti, moramo da pobedimo kako znamo i umemo. Neophodno je da od prvog minuta izađemo visoko, pritisnemo domaćina. Igraju na svom terenu, na veštačkoj travi, međutim, navikli smo na to, ne može da nas uplaši atmosfera. Hoćemo da slavimo", priželjkuje fudbaler Bešiktaša.

Aleksandar Mitrović ima priliku da postane najbolji strelac u istoriji reprezentacije.

"Drago mi je zbog Mitrovića, zaslužuje, uvek je tu za reprezentaciju, daje maksimum, redovno dobro igra za Orlove. Volim da kažem i drugovima, kad su kamere isključene: po meni, Mitar je najznačajniji igrač ove reprezentacije. Mnogo nam je važan u „prenosnim” loptama, kad god treba – postigne gol. Srećan sam što mu se dešavaju lepe stvari, nadam se da će što pre da stigne slavnog Bobeka. Voleo bih da što više golova namestim Mitroviću, nadam se da ću mu pomoći da postavi rekord", kazao je Ljajić.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.