Crna Gora ubedljiva za četvrtfinale EP, sledi Italija

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora ubedljiva za četvrtfinale EP, sledi Italija

Vaterpolisti Crne Gore pobedom nad Turskom 17:6 (3:1, 5:1, 5:0, 4:4) plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Crnogorci su, prema očekivanjima, lako izašli na kraj sa nedoraslim rivalom i zakazali susret sa Italijom među osam najboljih.

Ujedno, tim trijumfom Crna Gora je obezbedila plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju.

Ponovo se istakao Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivović sa tri gola, pratili su ga Bogdan Đurđić, sa po dva su ga pratili Dragan Drašković, Đuro Radović, Marko Petković i Vladan Spaić, isto koliko su za Tursku dali Tokgan Ozbek i Emirhan Jenigun.

Za sada je poznat prvi četvrtfinalni par, Srbija čeka boljeg iz duela Španija - Nemačka (16 sati), u istom delu kostura Hrvatska pobednika između Rumunije i Grčke (19), a domaćin Mađarska boljeg između Rusije i Gruzije (17.30).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EP - Crnogorci ubedljivi protiv Turaka, olimpijska viza overena

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020

Protivnik u četvrtfinalu Italija...Vaterpolisti Crne Gore plasirali su se danas u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto su u osmini finala pobedili Tursku sa ubedljivih 17:6...Crna Gora je ovom pobedom izborila plasman na olimpijski kvalifikacioni turnir...Vaterpolisti Crne Gore će u četvrtfinalu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.