Čović najavio još dva pojačanja i poslao poruku Radonjiću

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović najavio još dva pojačanja i poslao poruku Radonjiću

Predsednik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović prokomentarisao je još jednom odlazak Dejana Radonjića i tom prilikom indirektno pokazao da je razočaran tom odlukom.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s započeo je novu eru pošto je nakon trogodišnje dominacije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbiji i regionu klub napustio tvorac uspeha Dejan Radonjić i veliki broj igrača iz prethodne sezone.

Gostujući u jednoj od emisija na "TV Pink" predsednik kluba Nebojša Čović osvrnuo se na ono što se dogodilo tokom leta i najavio još dva pojačanja

"Ekipa je dosta podmlađena ali ima energiju i jako dobro radi. Za sada sve ide po planu, doći će još jedno do dva pojačanja na poziciji plejmejkera i 'četiri' ili 'pet'", kazao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih istakao je da posle velikih promena u stručnom štabu i timu navijači moraju da znaju da su poverenje, rad, vreme i strpljenje osnov za postizanje dobrih rezultata.

"Naše ambibicije za narednu sezonu su titule u regionalnoj i domaćoj ligi i osvajanje Kupa Radivoja Koraća. Šta god uradimo u Evroligi biće veliki uspeh", dodao je Čović.

Jedna od tema o kojoj je bilo reči u pomenutom razgovoru jeste i neočekivani odlazak Dejana Radonjića. Crnogorskom stručnjaku je istekao ugovor ali je očito da je Čovića razočaralo to što nije pristao da nastavi saradnju sa Zvezdom.

"Radonjić je otišao, mogao je da ostane. To je proces, došao je mlad, stručan i kompetentan trener. To je normalno u sportu, odlaze igrači, treneri, menjaju se uprave, s time da odnosi treba da ostanu korektni. Nikad ne treba da zaboravite šta ste sve uspeli da uradite u klubu i šta su sve uprava i klub napravili od vas", kazao je Čović i dodao,

"Nikad niko ne treba da se digne iznad kluba u bilo kom sportu, to važi i za upravu i za trenere i igrača. Prosto, kad odete u drugi klub, vratiće vam se ono loše što ste uradili", zaključio je predsednik Zvezde.

Crveno-beli su juče odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu i ubedljivo savladali ekipu Vršca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čović: Dolazi sve na svoje mesto, imaćemo dobar tim

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović kaže, da upkos tome što je otišao veliki broj košarkaša i skoro kompletan stručni štab, napravljen je dobar tim koji će ići na odbranu sva tri trofeja - prvaka Srbije, ABA lige i Kupa Radivoja Koraća...- U više navrata govorio sam da su samo dva igrača...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.