Izvor: Press, 31.Avg.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović poslao poruku Radonjiću: Nikad ne zaboravi šta su klub i uprava napravili od tebe! (VIDEO)

Rastali su se prijateljski Zvezda i Radonjić, ali je doza gorčine ostala.
Foto: Marko Todorović
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je na TV Pink o odlasku Dejana Radonjića i šansi koju je dobio Dušan Alimpijević.
- Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je otišao, mogao je da ostane. To je proces, došao je mlad, stručan i kompetentan. To je normalno u sportu, odlaze igrači, treneri, menjaju se uprave, s time da odnosi treba da ostanu korektni. Nikad ne treba da zaboravite šta ste sve uspeli da uradite u klubu i šta su sve uprava i klub napravili od vas - rekao je Čović na pitanje novinarke Dee Đurđević, koja se osvrnula na odlazak Radonjića.
- Nikad niko ne treba da se digne iznad kluba u bilo kom sportu, to važi i za upravu i za trenere i igrača. Prosto, kad odete u drugi klub, vratiće vam se ono loše što ste uradili.
Taj deo možete pogledati od 3. minuta snimka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTANAK JE BIO PRIJATELJSKI, ALI... Čović OTKRIO šta zamera Dejanu Radonjiću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017

Predsednik Crvene zvezde otvorio dušu u emisiji TV Pink...Gostujući na televiziji Pink, predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, govorio je o odlasku trenera Dejana Radonjića i šansi koju je dobio Dušan Alimpijević...ČOVIĆ O FUDBALU, ALI I KOŠARCI: Milojević je sjajan trener! Evo koja pojačanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.