Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024, 18:22

Bravo, Aleksandre! Srbija ima novog člana na OI u Parizu

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Aleksandar Komarov izborio je olimpijsku vizu. On je na turniru evropskih kvalifikacija u Azerbejdžanu izborio plasman u finale i postao 81. član srpske ekspedicije za Pariz.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSADA SRBIJE SVE BROJNIJA! Aleksandar Komarov obezbedio olimpijsku normu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024

Reprezentativci Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Aleksandar Komarov obezbedio je olimpijsku normu za učešće na Igrama u Parizu ovog leta, nakon što je na turniru evropskih kvalifikacija u Azerbejdžanu izborio plasman u finale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Rvač Komarov izborio vizu za Olimpijske igre u Parizu

Izvor: Radio 021, 06.Apr.2024, 10:58

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskom stilu Aleksandar Komarov izborio je vizu za Olimpijske igre u Parizu, nakon što se plasirao u finale kvalifikacionog turnira u Azerbejdžanu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.