Bolji od Anrija, da li ga Arteta može zadržati?

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 09:35

Bolji od Anrija, da li ga Arteta može zadržati?

Pitanje je gde bi bili bez kapitena.

Arsenal je vezao sinoć drugu pobedu zaredom u PL. Pao je Norič rezultatom 4:0, blistao je kapiten Obamejang sa dva gola. Svojim prvim pogotkom na meču je došao do fantastičnih pedeset golova u Premijer ligi u svega 75 utakmica.

Tjeri Anriju je trebalo 83 duela da bi stigao do magične brojke.

Jasno da je Gabonac ključni igrač tima, Artetu i "tobdžije" brine njegov ugovor koji ističe naredne sezone. Spekulisalo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da bi mogao već po kraju ove napustiti London.

"Ovo što je uradio danas, postigao je najbrže pedeset golova u celoj istoriji kluba to vam govori sve o njegovom mentalitetu i način na koji radi svakog dana. On želi da ostane sa nama. Srećan je ovde. Vidi šta pokušavamo da uradimo i nadam se da će postati još bolji. Auba zna moje mišljenje o njemu i projektu koji želim da kreiram, koliko je važan deo toga. Sve van toga nije u mojim rukama", izjavio je Arteta po kraju utakmice.

Auba se sa dva gola izjednačio na prvoj poziciji strelaca PL, on i Vardi imaju po 19 pogotka.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problemi u Rimu, Gatuzo koristi situaciju?

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020

Nađen Kaljehonov naslednik...Fonseka je rekao svoje, Čengiz Under ne igra zbog problema sa kondicijom. Turskog ofanzivca ne treba očekivati na večerašnjoj utakmici sa Udinezeom, a moguće ni do kraja prvenstva...Ova sezona je bila za zaborav, Under je odigrao svega šesnaest utakmica sa postignuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.