Benitez nije za Čelsi, i Vest hem očitao lekciju evropskom šampionu!

Izvor: Blic, 01.Dec.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez nije za Čelsi, i Vest hem očitao lekciju evropskom šampionu!

Rafa Benitez ni u trećem meču na klupi Čelsija nije uspeo da slavi, naprotiv, Vest hem je u malom londonskom derbiju savladao sa 3:1 prvaka Evrope, iako su plavci na poluvremenu vodili.

Roman Abramovič je smenom Di Matea i dovođenjem Beniteza želeo da razmrda ekipu, ali je stvorio kontra efekat, pošto Čelsi ni u sedmom uzastopnom meču ne zna za pobedu.

Jesu "plavci" pod vođstvom španskog trenera posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dva meča sa nulom postigli gol, ali i pored toga deluje kao da Teri i družina na određen način bojkotuju Beniteza, pa je Vest hem osvojio ceo plen na "Apton parku".

U 13. minutu je Mozes odlično proigrao Toresa, a on svom sunarodniku Mati omogućio da dovede Čelsi u vođstvo. Imao je Čelsi u prvom poluvremenu nekoliko prilika da udvostruči prednost, ali je posle povratka sa odmora sve krenulo nizbrdo.

Istina, "čekićari" su izjednačili preko Karlton Kola posle očiglednog faula nad Banetom Ivanovićem, pošto je napadač domaćina legao na leđa kapitenu "orlova" koji nije mogao da skoči i spreči pogodak.

Zaigrali su puleni Sema Olerdajsa mnogo bolje od tog 63. minuta i do kraja meča naneli težak poraz Čelsiju. Četiri minuta pre kraja Kol se odlično zagradio i pronašao Diamea koji je sa distance pogodio donji levi ugao, da bi Maiga pretekao poslednji zvižduk sudije Etkinsona i postavio konačnih 3:1.

Premijer liga, 15. kolo:

Subota:

Vest hem - Čelsi 3:1 (0:1)

(Kol 63, Diame 86, Maiga 90 - Mata 13)

16:00 Arsenal - Svonsi

16:00 Fulam - Totenhem

16:00 Liverpul - Sautempton

16:00 Mančester siti - Everton

16:00 KPR - Aston vila

16:00 VBA - Stouk

18:30 Reding - Mančester junajted

Nedelja:

17:00 Norič - Sanderlend

Ponedeljak:

21:00 Njukasl - Vigan

Povezane vesti: Benitez još bez pobede sa Čelsijem, Siti siguran, RVP i Volkot ekspresno do golova! Arsenal gazda severnog Londona, Čelsi i Junajted poraženi, Siti na vrhu! FA pokrenula istragu protiv Klatenburga Čelsi: Sudija meča sa Junajtedom rasista, nazvao Toresa "španskom p***om"! Čelsi se žalio na suđenje: Klatenburg je vređao naše igrače

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL - "Čekićari" utukli Benitezov Čelsi

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2012

Nastavljen je sunovrat aktuelnog šampiona Evrope. Čelsi je u trećem meču sa novim menadžerom na klupi upisao poraz na "Apton Parku" na otvaranju 15. kola engleske Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.