Barsino obećanje i anti-Madrid klauzula, sve je spremno za najveći transfer leta!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020, 09:22

Barsino obećanje i anti-Madrid klauzula, sve je spremno za najveći transfer leta!

"Kuva" se već godinama, da li je vreme da se posao privede kraju?

Španski mediji uveliko pišu o najvećem transferu predstojećeg prelaznog roka.

Mundo Deportivo prenosi obećanje koje je Barselona dala Nejmaru prošlog avgusta koje glasi - vraćamo te ove ili sledeće godine!

Bilo je to u jeku pregovora Real Madrida sa Pari Sen Žermenom oko dolaska Brazilca u Madrid, fudbaler je po svaku cenu hteo da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pariz i u jednom trenutku ozbiljno razmatrao mogućnost da pojača redove najvećeg rivala svog bivšeg kluba.

Tada su na scenu stupili čelni ljudi kluba iz Katalonije koji su mu dali obećanje da će klub učiniti sve da ga vrati ili u tom trenutku ili narednog leta.

Nejmar je tada postigao načelni dogovor sa Barselonom i pristao na smanjenje plate i odustajanje od pređašnjih potraživanja zbog kojih su dve strane završile i na sudu.

Tada je pristao i na nezvaničnu "anti Madrid" klauzulu, obećanje da u slučaju nemogućnosti Barse da ga dovede neće preći u Real.

Ipak, 27-godišnji fudbaler se obezbedio kroz bogate nadoknade pri sledećem potpisivanju novog ugovora sa "blaugranom".

Barselona uveliko traži model obeštećenja, jasno je da španski klub ne može da isplati 222 miliona evra koliko je PSŽ platio, a sada se spominje cifra od 180 miliona evra.

Trampa je uvek jedna od opcija, no Pari Sen Žermen neće pristati na baš svaku varijantu koju ponudi Barsa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poverljivo iz Barselone – Nejmar dogovorio povratak na "Kamp Nou"

Izvor: RTS, 04.Apr.2020

Brazilac Nejmar dogovorio je povratak u Barselonu – ovog ili narednog leta, piše ugledni španski "Mundo deportivo". . Nejmar je čvrsto odlučio da se vrati u Barselonu i ponovo zaigra sa Mesijem i Suarezom, piše španski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.