Atlanta zvanično u plej-ofu: Bogdanović sjajan u pobedi nad Vašingtonom

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 07:54

Atlanta zvanično u plej-ofu: Bogdanović sjajan u pobedi nad Vašingtonom

Košarkaši Atlanta Hoksa su rezultatom 120:116 porazili Vašington Vizardse u noći iza nas.

Atlanta Hoksi su uspeli da dođu do pobede nad Vašingtonom u dramatičnoj završnici, a pobeda im je osigurala mesto u plej-ofu.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ponovo je bio sjajan i meč završio sa 20 postignutih poena, što je njegov šesti uzastopni duel sa dvocifrenim brojem poena, a treća sa 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i više.

Vašington je igrao bez Bredlija Bila, a glavnu reč vodio je Rasel Vestbruk koji ovoga puta nije imao tripl dabl, ali je uspeo da ubaci 34 poena uz 5 skokova i 15 asistencija.

Vizardsi su bili u prednosti tokom gotovo čitavog meča, a na kraju je Kolins pogodio izuzetno važnu trojku za 117:116 što je prvo vođstvo Atlante, da bi se posao završio sa linije penala.

Najefikasniji u Atlanti je bio Jang sa 33 poena, Bogdanović je dodao 20, a Kolins 18. Na drugoj strani 34 poena Vestbruka, 16 Gaforda i po 14 Bertansa i Neta.

NBA, rezultati:

Atlanta – Vašington 120:116

Bruklin – San Antonio 128:116

Klivlend – Boston 102:94

Dalas – Nju Orleans 125:107

Juta – Portland 98:105

Lejkersi – Hjuston 124:122


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUKA CEPAO MREŽICU PELIKANSA: Dončić vodi Dalas u plej-of - Bobi skroman u novoj pobedi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Još jedna pobeda ih deli od odigravanja...Ekipa Dalas Maveriksa došla je na korak od direktnog plasmana u plejof, a za to je glavni krivac slovenački košarkaš Luka Dončić koji je još jednom odigrao meč za pamćenje. Maveriksi su savladali Nju Orleans rezultatom 125:107...Dončić je u pobedi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ATLANTA SLAVILA NAKON PREOKRETA: Bogdan Bogdanović nastavlja u fenomenalnom ritmu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2021

Vestbruku nedostajali skokovi za novi tripl-dabl učinak! Nikola Jokić je glavni kandidat za MVP priznanje. Popularni ‘Džoker’ igra na vrhunskom nivou, ali ne smemo izostaviti Bogdana Bogdanovića koji nakon oporavka od povrede pruža sjajne partije. Atlanta je nakon preokreta i uzbudljive završnice...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.