Igrači AEK-a igraju odlično i bez plata

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2011, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači AEK-a igraju odlično i bez plata

Igrači osiromašenog grčkog kluba AEK-a iz Atine saopštili su da jedva sastavljaju kraj sa krajem, jer im plate kasne nekoliko meseci.
Oni su naveli da je klub „na ivici”, a da je nezadovoljstvo prešlo prag tolerancije.
Uprkos teškoj materijalnoj situaciji AEK je na vodećem mestu grčke lige, pošto je u nedelju pobedio Kerkiru sa 1:0 i ima jedan bod više od branioca titule Olimpijakosa.
Igrači su istakli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da će i dalje nastaviti da daju svoj maksimum, ali da nažalost mnogi fudbaleri imaju problema da sastave kraj sa krajem.
Zvaničnici AEK-a rekli su da planiraju da povećaju deo akcijskog kapitala kasnije ovog meseca i da traže nove investitore.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi na tabeli, a ne primaju platu

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2011

Igrači osiromašenog fudbalskog grčkog kluba AEK iz Atine saopštili su da jedva sastavljaju kraj sa krajem, jer im plate kasne nekoliko meseci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nemaju plate, a prvi na tabeli

Izvor: B92, 06.Dec.2011

Igrači grčkog AEK-a iz Atine saopštili su da jedva sastavljaju kraj sa krajem, jer im plate kasne nekoliko meseci. Uprkos teškoj materijalnoj situaciji AEK je na vodećem mestu grčke lige, pošto je u nedelju pobedio Kerkiru sa 1:0 i ima jedan bod više od branioca titule Olimpijakosa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.