Arsenalova potera za štoperom je gotova, Hrvat stiže na Emirejts?

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020, 16:34

Arsenalova potera za štoperom je gotova, Hrvat stiže na Emirejts?

Bivši fudbaler zagrebačkog Dinama na ceni.

Pitanje štopera je goruće u Arsenalu.

Mikel Arteta je upravi jasno stavio do znanja da želi najmanje jednog novajliju na toj poziciji, a kao jedan od favorita pojavio se i jedan reprezentativac Hrvatske.

Domagoj Vida nalazi se na meti "tobdžija", fudbaler Bešiktaša ima 31 godinu i koštao bi oko osam miliona evra što je prihvatljivo za londonski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub.

Vida je pažnju ostrvskih klubova privukao na Mundijalu pre dve godine kada je sa "vatrenima" stigao do finala i upravo se Arsenal i tada spominjao kao moguća destinacija.

Mustafi je na izlaznim vratima kluba, Sokratisov status je za sada nepoznanica i od njihove sudbine zavisi hoće li "tobdžije" krenuti po potpis nekadašnjeg fudbalera zagrebačkog i kijevskog Dinama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.