Anri najavio povratak u Arsenal

Izvor: B92, 23.Dec.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri najavio povratak u Arsenal

Nekadašnji kapiten i najbolji strelac u istoriji Arsenala Tijeri Anri rekao je da bi voleo karijeru da završi u londonskom klubu.

"Ovo je moje poslednja igračka godina i za mene bi ostvarenje sna bilo da se vratim u Arsenal", rekao je Anri, trenutno član njujorškog Red Bula za Skaj Sport.

Na pitanje da li bi voleo da kao trener vodi Arsenal Anri je rekao: "Svaki navijač Arsenala bi voleo da bude manadžer, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još nisam siguran."

"Morate da uraditi neke stvari pre toga, ne možete jednostavno da dodjete i pretvarate se da ste menadžer. Težak je to posao", dodao je 36-godišnji Francuz.

Anri je za Arsenal odigrao 369 utakimca i postigao 226 golova, uz 92 asistencije. Sa klubom iz severnog Londona osvojio je dve titule u Premijer ligi, tri FA kupa, a 2006. je igrao finale Lige šampiona.

Osim za Arsenal, tokom karijere igrao je za Monako, Juventus i Barselonu, sa kojom je 2009. godine postao prvak Evrope.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.