Izvor: RuskaRec.ru, 02.Jul.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova upozorila na početak nove propagandne kampanje protiv Damaska

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova je saopštila da je protiv Sirije počela „informaciono-propagandna kampanja o primeni hemijskog oružja od strane Damaska”.
„Kao što smo upozorili pre nekoliko dana, počela je informaciono-propagandna kampanja o ’primeni hemijskog oružja od strane Damaska’. Kampanja je startovala. Ovakvih snimaka će biti sve više, oni će biti različitog kvaliteta >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << izrade, biće i tako lošeg kvaliteta, kao što je ovaj, a biće i onih na holivudskom nivou. Mnogo će biti lažnih informacija, planirana je kampanja širokih razmera”, napisala je Zaharova na svom Fejsbuk profilu, prenosi RT.  

Zaharova je ranije saopštila da postoje informacije o tome da zapad priprema provokacije u Sirije
Marija Zaharova napisala pesmu o ruskim vojnicima u Siriji

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

RT: Lansirana propagandna kampanja da Damask koristi hemijsko oružje - Zaharova

Izvor: Vostok.rs, 02.Jul.2017

Izvor: Vostok, RT. . "Propagandna kampanja da okrive sirijsku vladu zbog navodne upotrebe hemijskog oružja je počela", upozorila je portparol ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, dodajući da se očekuje da će napori biti masivni koji će uključivati "brojne laži.". . "Kao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.