Valjevci krijumčarili Sirijce?

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevci krijumčarili Sirijce?

Policija je uhapsila tri osobe iz Valjeva zbog sumnje da su nameravali da prokrijumčare četvoricu državljana Sirije u Mađarsku.

Zbog sumnje da su omogućili četvorici ilegalnih migranta, državljana Sirije nedozvoljen boravak u Valjevu, kao i tranzit kroz Srbiju, za 4.000 evra, uhapšeni su D. L. (27), M. S. (34) i A. Đ. (21) iz Valjeva, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije.

Osumnjičeni se terete "da je trebalo da migrantima omoguće i ilegalan prelaz državne granice iz Srbije u Mađarsku" a krivičnom prijavom u redovnoj proceduri, za isto krivično delo obuhvaćena je još jedna osoba iz Valjeva.

Valjevska policija navodi i da su osumnjičeni sprovedeni osnovnom javnom tužiocu na dalju nadležnost zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.