VIDEO: Džihadisti brutalno ubili petoricu Rusa

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Džihadisti brutalno ubili petoricu Rusa

Takozvana Islamska država tvrdi da je ubila petoricu ruskih vojnika u sukobima u blizini drevnog sirijskog grada Palmira.

- Vojnici kalifata su, božjom milošću, ubili petoricu ruskih vojnika i šestoricu pripadnika sirijske armije - objavila je Islamska država.

Ta ekstremistička organizacija tvrdi i da je ubila nekoliko članova libanske šiitske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grupe Hezbolah u sukobima kod Palmire.

Sajtu "Amak", povezanom sa Islamskom državom, objavio je slične tvrdnje, navodeći da je jedan od ubijenih Rusa bio vojni savetnik, prenela je agencija AFP.

Na tom sajtu je objavljen i video snimak na kom se vidi okrvavljeno telo muškarca u vojnoj uniformi, za kog tvrde da je vojni savetnik. Takođe se vidi puška "AK-74M", šlem, kompas kao i pakovanje zavoja na kom je napisano nešto na ruskom.

Pogledajte video:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.